Verwachtingen
overtreffen

Iedere gelegenheid op maat gemaakt


Of het nu gaat om de organisatie, de uitstraling of de culinaire invulling van een event, het bijzondere aan Vanderloo is dat we al meer dan 35 jaar echt alles zélf doen. Vanderloo is niet alleen cateraar, decorbouwer, organisator of perfecte gastheer. Vanderloo is al die dingen tegelijk.

Deze werkwijze, deze overtuiging om alles in-house te doen, geeft volledige controle over zowel de grote lijnen als de kleinste details. Die controle zorgt ervoor dat Vanderloo de verwachtingen van haar opdrachtgevers keer op keer kan overtreffen

“Wat was het weer een geweldige avond en wat zijn we blij met Vanderloo en alle fantastische teamleden. Het was weer een geoliede machine; ontzorgen en verzorging tot in de puntjes is jullie op het lijf geschreven.“
Hans en Esther van der Valk, Porsche Centrum Amsterdam

De Vanderloo aanpak


Concept

Iedere gelegenheid vraagt om een unieke benadering. Op basis van een kennismaking en een uitgebreide inventarisatie bepalen we het juiste concept.


Creatie

In deze fase wordt het concept verder uitgewerkt en aan een planning gekoppeld


Preperatie

Nadat het concept en de planning zijn goedgekeurd gaat Vanderloo aan de slag met de nodige voorbereidingen.


Op locatie

Vanderloo organiseert events op locatie. Als het concept erom vraagt, ondergaat de locatie voor aanvang een volledige metamorfose door onze decorbouw.


Uitvoering

Dit is het moment waarop alles samenkomt. Zichtbaar én onzichtbaar zorgt Vanderloo ervoor dat het event vlekkeloos verloopt.

Referenties


contact

Laat het aan Vanderloo over

Vanderloo is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring als bedenker en uitvoerder van de meest succesvolle feesten en evenementen. Wilt u een onvergetelijke ervaring voor uw gasten organiseren? Laat het aan Vanderloo over.
Plan uw evenement

Ontdek onze

Cases