Iedere gelegenheid vraagt om een unieke benadering. Op basis van een kennismaking en een uitgebreide inventarisatie bepalen we het juiste concept.
Verwachtingen
overtreffen
Iedere gelegenheid op maat gemaakt
Of het nu gaat om de organisatie, de uitstraling of de culinaire invulling van een event, het bijzondere aan Vanderloo is dat we al meer dan 35 jaar echt alles zélf doen. Vanderloo is niet alleen cateraar, decorbouwer, organisator of perfecte gastheer. Vanderloo is al die dingen tegelijk.
Deze werkwijze, deze overtuiging om alles in-house te doen, geeft volledige controle over zowel de grote lijnen als de kleinste details. Die controle zorgt ervoor dat Vanderloo de verwachtingen van haar opdrachtgevers keer op keer kan overtreffen
“Wat was het weer een geweldige avond en wat zijn we blij met Vanderloo en alle fantastische teamleden. Het was weer een geoliede machine; ontzorgen en verzorging tot in de puntjes is jullie op het lijf geschreven.“
De Vanderloo aanpak
Concept
Creatie
In deze fase wordt het concept verder uitgewerkt en aan een planning gekoppeld
Preperatie
Nadat het concept en de planning zijn goedgekeurd gaat Vanderloo aan de slag met de nodige voorbereidingen.
Op locatie
Vanderloo organiseert events op locatie. Als het concept erom vraagt, ondergaat de locatie voor aanvang een volledige metamorfose door onze decorbouw.
Uitvoering
Dit is het moment waarop alles samenkomt. Zichtbaar én onzichtbaar zorgt Vanderloo ervoor dat het event vlekkeloos verloopt.